Michael van Gerwen.
Volledig scherm
Michael van Gerwen. © Photo News

Van Gerwen kruipt door het oog van de naald: Cullen tekent voor record, maar mist daarna twee matchdarts tegen nummer één van de wereld

WK DartsMichael van Gerwen is door het oog van de naald gekropen op het WK darts. De Nederlandse nummer één won zijn vierde ronde van Joe Cullen (PDC-16), al had die laatste wel twee matchdarts. In de kwartfinale wacht Van Gerwen mogelijk Dimitri Van den Bergh.

8 reacties

  • Jan Jansen

    3 jaar geleden
    Terrechte winnaar!
  • Alex Van Steenpaal

    3 jaar geleden
    Gaat een spannende partij worden lorenzo,alleen moet Dimitrie een jaartje wachten en het nog eens proberen 2 Nederlanders bij de laatste 8
  • Nolle Verdonck

    3 jaar geleden
    Van gerwen kent geen schaamte door zijn gedrag hoop ik altijd dat hij er snel uit ligt.
  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    Joe Cullen was voor mij de grootste winnaar zeker niet Van Gerwen maar ja dat is het spel
  • Francis smet

    3 jaar geleden
    Een beetje ingetogenheid na de wedstrijd had op zijn plaats geweest bij Van Gerwen. Het liep hem bijna dun in de broek, en dan zulke muil opzetten. Is dit ingebakken bij Hollanders of wat is dat. Had Cullen de laatste leg zijn zenuwen iets meer in de hand gehad, was het gedaan met brulboei Van Gerwen. Al met al prachtige wedstrijden gezien s’avonds, dit is dus geen cafésport, maar topsport ! Commentaar is ook prima wat niet bij alle sporten kan worden gezegd !
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.