Onze helden van de zorg
Volledig scherm
PREMIUM
Onze helden van de zorg © Jan De Meuleneir / Photo News

DE 100 BELGEN VAN 2020. De helden van de zorg (plaats 2): "Ik belde naar huis en zei: 'Ik zie jullie graag, maar ik weet niet wanneer ik terugkom‘”

In het jaar waarin we al onze zekerheden verloren, bleef er eentje loeihard overeind: de onmetelijke toewijding van onze zorgverleners. Zelfs op de allermoeilijkste momenten bleven ze staan en knokten ze verder, niet zelden in de frontlinie. Idealiter hadden we ze allemaal op deze kolommen gezet — een plek die ze één voor één verdienen. Maar dat gaat niet en dus kozen we er zes, die de hele sector vertegenwoordigen. Aan iedereen die zo goed ‘zorgde’ het afgelopen jaar: een welgemeende dankuwel. Zes helden delen met ons hun verhalen.

17 reacties

  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    Dan is er tenminste nog ene sportman die durft te zeggen dat de zor(in't algemeen) op plaats 1 had MOETEN staan. Prachtige uitspraak van een niet omhoog gevallen sporter met uitzonderlijke kwaliteiten. En op de 30ste plaats een uitzonderlijke omhoog gevallen sporter. Maar ja, wie is wie? En: ons kent ons. Staat daar niet op zijn plaats.
  • Freddy Clauw

    3 jaar geleden
    Respect voor iedereen die zich aan de corona veiligheidsmaatregelen houdt .
  • Dirk Bytebier

    3 jaar geleden
    Dank aan alle van jullie , dit is onbetaalbaar wat jullie doen !! Dit verdient groot respect !
  • Gilbert Mahy

    3 jaar geleden
    Deze mensen verdiende de eerste plaats en niemand anders. Ik denk dat wout vanaert op de eerste plaats staat.
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Heel veel mensen en beroepen hebben het zwaar gehad afgelopen jaar maar de zorgverleners verdienen voor mij de eerste plaats!