AFP
Volledig scherm
© AFP

Spaanse media snoeihard: “Tactiek van Koeman is nonsens en chaos, Barça is slechter dan slecht”

La LigaBarcelona krijgt er in de Spaanse sportkranten flink van langs. Na het beschamende gelijkspel tegen laagvlieger Eibar van dinsdagavond ontsnapt ook trainer Ronald Koeman niet aan een vernietigend rapport. “Zijn tactiek was nonsens, hij reageerde traag.”

5 reacties

  • Mark Marken

    3 jaar geleden
    Goh, voor een middelmatige voetballer heeft hij het nog best aardig gedaan met o.a. twee Europa Cups en een EK. Benieuwd wat Marcel de Maesschalck allemaal gepresteerd heeft.
  • Marcel De Maesschalck

    3 jaar geleden
    Koeman en coach. Zijn eigenlijk twee woorden die niet in dezelfde zin passen. @Aad: je hebt 200 % gelijk. Trouwens, hij was ook maar een middelmatige voetballer. Dik ovedreven net zoals dat ventje dat bij Liverpool speelt. Maakt ook elke wedstrijd minstens 2 blunders waar een doelpunt of doelkans uit voortkomt.
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    Misschien moeten die journalisten maar eens coach worden. Dan kunnen al die trainers artikelen over de coaching schrijven.
  • Monique Asaert

    3 jaar geleden
    Niet de schuld van de spelers, te veel geld in omloop.
  • Aad Palinck

    3 jaar geleden
    Door één belangrijke goal in je carrière ben je nog geen goede trainer. Ja , met Feyenoord , daar kan zelfs Aadje de Mos zich geen buil aan vallen.