.
Volledig scherm
. © Instagram

SHOWBITS. Ben Crabbé kan niet dansen en Eva Daeleman keert even terug naar de radio

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.