Een boodschap over Tier 4-beperkingen in Londen. De Britse regering heeft opnieuw in meer gebieden van Engeland de strengste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ingevoerd.
Volledig scherm
Een boodschap over Tier 4-beperkingen in Londen. De Britse regering heeft opnieuw in meer gebieden van Engeland de strengste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ingevoerd. © AFP

Besmettelijkere virusvariant verspreidt zich verder: Verenigd Koninkrijk legt meer Engelse lockdowns op

De Britse regering kondigt aan dat om middernacht op meer plekken in het Verenigd Koninkrijk de allerstrengste coronamaatregelen zullen gelden. Dat is nodig omdat de zeer besmettelijke variant van het virus zich snel doorheen het land verspreidt. “Actie dringt zich op”, aldus minister van Volksgezondheid Matt Hancock.

16 reacties

  • geert Jonckheere

    3 jaar geleden
    Klein of groot, we vallen allen onder de noemer" mens" moest het virus om de één of andere reden een onderscheid kunnen maken tussen jong of oud zou dat betekenen dat het virus in staat is om zich snel aan te passen. Dat wil in werkelijkheid zeggen "het is amen en uit".
  • Ludwig De Witte-Steen

    3 jaar geleden
    De volgende maand wordt de hel in het VK.
  • Walter De Weirdt

    3 jaar geleden
    Beste Gunnar Arts,ik veronderstel dat ge het Oxford/AstraZeneca vaccin wel zult weigeren wanneer ze u ermee willen vaccineren wat zij moeten ook maar hun plan trekken .Mooie instelling, proficiat!
  • Luc Derhore

    3 jaar geleden
    De scholen 14 dagen sluiten tot het terugkeer van uit verlof effect weg is want controle op terug keer hebben ze toch niet te weinig personeel .Verlinden en Decrem zijn juist dezelfde veel bla bla maar weinig daden
  • Gunnar Aers

    3 jaar geleden
    Eiland in quarantaine. Dat ze hun plan trekken