Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Amerikaanse verpleger krijgt zes dagen na eerste dosis toch corona: “Lichaam heeft meer tijd nodig om bescherming op te bouwen”

Een verpleger uit San Diego in de Amerikaanse staat Californië vertoonde zes dagen na de toediening van het Pfizer-vaccin de eerste symptomen van het coronavirus. Nog eens twee dagen later testte hij positief. Volgens een medisch expert heeft het lichaam meer tijd nodig om bescherming op te bouwen. Dat meldt Reuters.

18 reacties

  • Jean-marie Van Doren

    3 jaar geleden
    Waarom eerst niet testen en dan vaccineren die het niet heeft?
  • Manuela Lespagnard

    3 jaar geleden
    Als alleman voorzichtig is, dan zal het wel goed uitkomen zonder vaccin, maar spijtig genoeg zijn er die risico nemen en anderen ontsmetten.
  • walther truyens

    3 jaar geleden
    de bescherming na 1 vaccin is dus 50 % , dus heb je nog 50 % kans dat je het nog krijgt . en hoeveel is de kans dat je het nog krijgt met de nieuwe virusvariant ? 60 %
  • jurgen hens

    3 jaar geleden
    Ik hoef geen prikje. Ik ben ni bang van Covid 19. Wel van boetes enzo. Dus hou mij aan de regels van de regering. Al gebruikte ik daarvoor ook al mijn gezond vertand.
  • Michael Mievis

    3 jaar geleden
    Alle niet-gevaccineerden moeten dan maar niet geholpen worden als ze toch geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap