©  Pool via REUTERS

Geen nieuwe besmettingen bij Manchester City: spelers hervatten trainingen

De spelers van Manchester City hervatten woensdagnamiddag de trainingen nadat bij de laatste testsessie geen nieuwe coronagevallen aan het licht kwamen. Dat meldt de Premier League-club van Kevin de Bruyne.

Bron: BELGA

Coach Pep Guardiola en alle spelers die niet in quarantaine waren gegaan, werden dinsdag opnieuw getest. Daags voordien werd de Premier League-match tussen Everton en Manchester City uitgesteld en werd het trainingscentrum afgesloten na een corona-uitbraak bij de Citizens. Vijf spelers zitten momenteel in quarantaine.

“De gebouwen gebruikt voor de trainingen van het eerste elftal werden de voorbije 48 uur grondig gereinigd”, zo klinkt het in een mededeling op de clubwebsite. “De meeste faciliteiten blijven gesloten, enkel de essentiële delen worden opnieuw geopend. De komende dagen zal de bubbel verder getest worden. De volgende stappen die we zullen nemen, hangen af van de resultaten.”

De eerstvolgende match van ManCity staat komende zondag gepland. Dan is de topper tegen Chelsea op Stamford Bridge voorzien.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer