Wout Van Aert wint Milano-Sanremo 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout Van Aert wint Milano-Sanremo 2020. © ©kramon

ONZE OPINIE. Corona heeft ons veel ontnomen, maar niet het plezier van de koers

Voor het eerst in de geschiedenis van Het Laatste Nieuws is de nummer één van ‘De 100 Belgen van het jaar’ iemand die er eigenlijk niet wil staan. De helden van de zorg verdienen de eerste plaats, vindt winnaar Wout Van Aert, en gelijk heeft hij. En toch, zijn overwinning zegt veel over wat de lezers van Het Laatste Nieuws en HLN.be belangrijk vinden, zo schrijft hoofdredacteur Brecht Decaestecker: hard werken, maar ook hard genieten. “Corona heeft ons veel ontnomen, maar niet het plezier van de koers.”

10 reacties

  • Fidji Peeters

    3 jaar geleden
    Nooit interesse in gehad, tot vorige week met Wout! Wat een koers was me dat! Hopelijk wint hij morgen. Ik wens hem alle succes toe!
  • marleen mertens

    3 jaar geleden
    Proficiat Wout , samen met de zorg staken jullie erboven uit
  • Linda Heintjens

    3 jaar geleden
    We mogen niet uit ons kot kruipen, maar me er nog eens extra aan herinneren, dat ik in arm (van geest) Belgie woon is een beetje teveel van het goede! Na de periode van bangmakerij, zullen we een vriendenmach kunnen gaan bijwonen, tussen de egoisten en de angshazen!
  • Mieke Hendrickx

    3 jaar geleden
    Heel erg jammer dat het zorgpersoneel niet op de eerste plaats staat. Ik denk uitzonderlijke zieken verzorgen, dag in en dag uit, verdient het grootste respect dat er bestaat.
  • Ronny Verachtert

    3 jaar geleden
    bestaat er ook een troffee voor beste bleiter