Zullen we na de coronacrisis het geld laten rollen?
Volledig scherm
PREMIUM
Zullen we na de coronacrisis het geld laten rollen? © Wannes Nimmegeers

De Grote Peiling. Grootste crisis in 80 jaar, maar Belg is optimistischer over portemonnee dan twee jaar geleden

Vier op de tien Belgen hebben hun koopkracht het voorbije jaar zien dalen. Niet weinig, maar het kon veel erger nu onze economie de grootste klap sinds de jaren 30 te verduren krijgt. Over onze financiële toekomst zijn we zelfs optimistischer dan twee jaar geleden. “Zeker als de vaccinatiestrategie goed verloopt, zullen we het geld snel weer laten rollen.”

41 reacties

  • walther truyens

    3 jaar geleden
    Schone liedjes duren niet lang , persoonlijk moet ik elke maand bijleggen van mijn spaargeld bij mijn pensioen , maar ik ben geen ambtenaar en moet vele niet tussenkomende medicijnen betalen .
  • Björn Hilkens

    3 jaar geleden
    Mijn koopkracht is in 2020 zelfs gestegen en dit jaar stijgt die nog wat meer, aangezien dat ik dit jaar een huis ga kopen.
  • clark maldrie

    3 jaar geleden
    gelukkig nieuwjaar iedereen!!!!!!! let the sun shine in our heart.......love shine a light......wat ben ik blij dat mijn glas altijd halfvol is en niet halfleeg......
  • GERARD DE PELECIJN

    3 jaar geleden
    De Staat is de grootste winnaar want ze pakken, zoals altijd, een deel van uw aankopen zelf ook af, en toch zitten wij, het volk, met een grotere schuldenlast opgezadeld, waar is al dat geld naartoe!
  • patrick feyen

    3 jaar geleden
    Dat zijn diegene die onze politici, experten en in sinterklaas geloven, die miljarden zullen betaald worden!