Hernan Losada
Volledig scherm
Hernan Losada © Photo News

Beerschot-coach Losada: “Mijn spelers zijn echt op, fysiek en mentaal”

BeerschotBeerschot was 2020 een gouden jaar voor Beerschot, maar december bleek er wat veel aan. De mannen van het Kiel pakten in hun laatste vier wedstrijden geen enkel punt meer. “Mijn spelers zijn echt op, fysiek en mentaal”, zucht Hernan Losada.

22 reacties

  • eddy goossens

    3 jaar geleden
    over andere clubs werd door de trainer van beerschot gezegd dat men niet met excuses moesten afkomen door vermoeidheid als men europees speelt . en dat terwijl deze ploegen ook 2 x per week moesten spelen . zowel mechelen als eupen hebben ook klappen gekregen omdat ze te maken hadden met corona . te zwijgen over genk ?? heb je hun agenda al eens gezien .
  • Freddy Baudewijns

    3 jaar geleden
    Daar komt de boemerang terug ! Een sterk slot in 1B en een denderend begin in 1A ! Proficiat ! Maar nu komt loontje om zijn boontje... De terugronde met covid erbij wordt een geseling ! Het zal samen pompen zijn of verzuipen !
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Ergens kan ik Lozada begrijpen. In Eupen zijn ze het ook beu om zo te worden nadeeld. Vijf matchen in 12 dagen met een halve ploeg dat houdt niemand vol en dit heeft niets te doen met hun status van bevoorrechte"werker".
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Oei, en het moet nog beginnen.
  • Leo Van Rillaer

    3 jaar geleden
    En altijd zeggen die trainers zoiets met een serieus en uitgestreken gezicht.