Dimitri Van den Bergh verloor gisteren in de achtste finales.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh verloor gisteren in de achtste finales. © IMAGO

Ongeziene kijkcijfers in Vlaanderen voor WK Darts: u keek massaal naar match van ‘Dancing Dimi’

WK DartsGevloek en teleurstelling gisteravond. Niet alleen bij Dimitri Van den Bergh in het Londense ‘Ally Pally’, maar ook in de Vlaamse huiskamer. 332.000 kijkers zaten voor de buis voor de achtste finale van ‘Dancing Dimi’ op VTM 4, met een piek van maar liefst 430.000.

36 reacties

  • Guido Volkaerts

    3 jaar geleden
    Jammer dat Dimi de eerste drie sets niet zo goed in de wedstrijd zat, leek een beetje last te hebben van stress... Maar herpakte zich goed en liet zien dat hij daar terecht stond. Misschien eens denken aan een mental coach, het is uiteindelijk topsport hé... Als het een troost mag zijn: Wat gooit Dimi mooi, klasse, een streling voor het oog. En dit kon je dan weer niet van zijn tegenstander zeggen, die "harkte" maar wat met die pijltjes. Maar voor uitvoering krijg je jammer genoeg geen punten.
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Inderdaad verslavend om naar te kijken, zoals men zei in het nieuws. Ideaal ook om thuis te doen, moet je in huis hebben. Voor elke leeftijd.
  • BART BOECKX

    3 jaar geleden
    Dat was lekker om te kijken en mee te leven Dimi... Hopelijk nog veel mooie momenten .. ondanks de ontgoocheling was het superspannend en tof om te volgen.. proficiat !
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Ik was 1 van de kijkers,maar dan ook alleen omdat op tv tegenwoordig echt niks op is, echt triestig
  • Ronald Van Ee

    3 jaar geleden
    Hoog tijd dat er ook eens andere sporten dan voetbal en koers op tv komen ,net als deze sterren zijn er nog vele andere landgenoten die meedraaien aan de top in hun sport en zelfs wereldkampioen zijn maar nooit op tv komen en meer moeite moeten opbrengen dan voetballers en voor alle kosten zelf moeten opdraaien ,en geen miljoenen verdienen !
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.