AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Belgische coronacijfers blijven de goede kant op gaan: aantal besmettingen daalt met 31 procent

Ook op de eerste dag van het nieuwe jaar evolueren de coronacijfers in ons land positief. Dat blijkt uit het dagelijkse rapport dat gezondheidsinstituut Sciensano heeft gepubliceerd.

44 reacties

  • Nadine Abe

    3 jaar geleden
    Wacht tot de scholen weer open gaan , en er weer meer pendelaars zijn .
  • Luc Van Goethem

    3 jaar geleden
    Binnen een tweetal weken als de reizigers terug zijn en de kinderen terug naar school zijn, zal men de cijfers wel terug spectaculair zien stijgen.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    De enige schuldigen zijn onze regeringen die reizen niet verbieden en onze grenzen niet medisch controleren. Dit had al va,af maart moeten gebeurd zijn! De reizigers kunnen enkel egoïsme aangewreven worden...
  • Thomas Hamerlijnck

    3 jaar geleden
    Pas een dag of tien na het eerste spuitje is er een BEGIN van bescherming. En misschien duurt het drie overbelaste maanden eer je je tweede spuitje krijgt ...
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Vaccineer zo snel mogelijk de oudsten en de zwaksten en laat vervolgens het virus circuleren. De kans dat gezonde personen jonger dan 60 zonder onderliggende kwalen verzorging nodig hebben in het ziekenhuis, is uiterst klein. En als de risicogroep volledig ingeënt is, is er plaats in de klinieken moest het toch nodig zijn. Liever dat dan nog een jaar moeten leven met collectief de aars dichtgeknepen. Mijn grenzen zijn stilaan bereikt en als ik rond mij kijk, zitten velen er al zelfs al over.