BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel heeft genoeg aan één splijtende aanval en zet 2021 in met vierde zege op rij in Baal

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft 2021 met een knal ingezet. De wereldkampioen won in Baal voor de vierde keer op rij en zette z'n seizoenstotaal zo op zes. Wout van Aert moest genoegen nemen met de tweede plaats, Tom Pidcock mocht als derde mee op het podium.

41 reacties

  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    Morgen in Hulst wint VA! Eèn groot verschil is toch dat MVDP slimmer is weet en ziet wanneer zijn moment is gekomen! Neem ook eens noot van Wout zijn contract verbreking met Nick Nuyens, en zijn klacht tegen de Tour de France, omdat hij tegen een omheining rijd! Getuigt ook niet van de slimste te zijn in de klas!!
  • MELISSA LAMPAERT

    3 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk,alle zure reacties hieronder,je zou blij moeten zijn dat we die twee toppers hebben zowél op de baan als in het veld,want anders is het maar heel triestig gesteld met de rest,idem voor de vrouwen,als de nederlandertjes meedoen,komt onze B-kampioene nog niet in beeld,!
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Rijden doet men het beste op de weg mr Lippens, bij cross hoort modder en eventueel zelfs sneeuw en ijs, pas dan kan men het over cyclocross hebben.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    denkt u dat vdp die trukken van de foor ondertussen niet kent ? die gasten crossen al 15 jaar tegen elkaar vergeet dat niet
  • dirk claeys

    3 jaar geleden
    Duidelijk, onderlinge afspraken sieren de twee, vorige match ip bijna drie minuten en vandaag winnen, veel zand in jullie ogen!