Shutterstock / Karl Bruninx
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / Karl Bruninx

Het goede voornemen om gezonder te leven dit jaar? Sandra Bekkari legt uit hoe je dat aanpakt: “Drastische veranderingen zijn een succesrecept om te falen”

De absolute nummer één van goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar is een gezondere levensstijl: afvallen, sporten, evenwichtiger eten … Voedingsdeskundige Sandra Bekkari helpt met haar coachingprogramma Change for Good iedereen die goede voornemens waar te maken. “Met een haalbaar stappenplan en wat extra motivatie lukt het zéker.”

3 reacties

  • ANDREA HERMANS

    3 jaar geleden
    ik sluit me aan bij Hilde Van Tienen: Wat is de naam van dit medicijn zodat ik mijn huisarts er kan over aanspreken. DBV A.Hermans
  • johan ruell

    3 jaar geleden
    Ben 60 jaar juist geworden, vroeger ook gerookt tot 47 jaar, gestopt van de ene dag op de andere na een longontsteking, ben daarna verdikt maar gezien ik 3-4 keer per week 6-8 kilometer ga lopen, nu nog altijd op gewicht. Daarvoor veel gevoetbald van jongsaf aan. En veel groenten en fruit en dan komen de meesten er wel. Maar ja, niet iedereen heeft karakter.
  • Jean De Grande

    3 jaar geleden
    ja ja, zo heb ik er al honderden weten falen. Geleidelijk minderen is de pest. Gewoon stoppen en een beetje karakter hebben is de enige manier. Ik ben zo gestopt met roken (2 pakjes per dag) en met alcohol.