Het testcentrum op de luchthaven van Zaventem.
Volledig scherm
Het testcentrum op de luchthaven van Zaventem. © Photo News

Ook testcentra en grenscontroles op komst in Antwerpen-Centraal en Luik-Guillemins

Niet alleen op de luchthavens van Zaventem en Charleroi en in het station Brussel-Zuid, maar ook in de stations Antwerpen-Centraal en Luik-Guillemins zijn er de komende dagen testcentra op komst voor reizigers die arriveren uit het buitenland. Dat zegt microbioloog Herman Goossens (UAntwerpen), die de taskforce testing leidt. Niet-residenten moeten in zo'n testcentrum verplicht een test ondergaan als ze geen negatief testresultaat kunnen voorleggen, residenten worden sterk aangeraden zich ter plaatse te laten testen.

32 reacties

  • zina riffia

    3 jaar geleden
    Hou op met geen echte Vlaming en wel een echte Vlaming. We zitten hier allemaal mee. Laten we samen strijden tegen het virus in plaats van mekaar weer op te jagen.
  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Deze regering slaapt,ongelofelijk!!!
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Buitenland dat land dat zich Europa noemt en waar politici decennia de mond vol over hadden. We leven dus niet meer in Europa. Schaf het Europees Parlement maar snel af dat scheelt al heel veel... kosten.
  • karel daneels

    3 jaar geleden
    hier is nogmaals duidelijk dat de virologen en regering ter plaatse trappelen zonder goed te weten wat waar en hoe en zoals steeds veel te laat
  • Danielle Roggeman

    3 jaar geleden
    Testcentra zijn op komst? Sorry, ze hadden er al moeten zijn!