© ATV

Patisserie verloot juweel van 1.500 euro met driekoningentaart

Brasschaat -

Een van de driekoningentaarten van patisserie Manus is 1.500 euro waard. De bakker en juwelenmerk Mas Tu Vu Jewels werken daarvoor samen.

De traditie wil dat er op de twaalfde dag na Kerstmis een taart wordt aangesneden in evenveel stukken als er mensen aan tafel zitten. De gelukkige die het porseleinen beeldje in zijn taartstuk vindt, krijgt de kroon en wordt prompt koning of koningin voor één dag. Patisserie Manus gaat dit jaar een stap verder: een van de porseleinen beeldjes kan een 18-karaatse gouden juweel met briljanten opleveren, met een waarde van 1.500 euro.   

 ©  RR

Emelie Janssens van patisserie Manus: “We willen onze klanten bedanken voor hun eindeloos vertrouwen door ze eens royaal in de watten te leggen. Het feest van Driekoningen leek ons daarvoor het geschikte moment. Aangezien ‘royaal’ meestal in één adem wordt genoemd met ‘goud’, vonden we in Mas Tu Vu jewels de geknipte partner.”

Juwelier Hans Plessers: “Herman Janssens en ik zijn al jarenlang goede vrienden. Toen zijn dochter Emelie me contacteerde met het idee om één porseleinen beeldje in te ruilen voor een juweel, twijfelde ik niet. Vakmanschap, pure ambacht en kwaliteit, dat is iets wat ons bindt.”

De driekoningentaart vind je bij Manus in Brasschaat en Kapellen of in een van de verkooppunten: Bakkerij Bonitas (Mortsel), De Broodnatie (Berchem), Atelier N°11 (Berchem), Versgalerij André (Kalmthout) en Keurslager Van Gijsel (Edegem). Elke dag is er één winnaar die een ‘Proficiat, u heeft gewonnen-boodschap’ onderaan de taart vindt. Op het einde van de actie maken de dagwinnaars kans om geloot te worden tot hoofdwinnaar van het gouden juweel. De actie loopt tot en met 10 januari.

 ©  RR

 ©  RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Video