BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Skiverhuurders vragen om weer open te mogen gaan

Een pas opgerichte federatie van skiverhuurbedrijven roept op tot een snelle heropening van de verhuur, nu er sneeuw is gevallen op de hoogten van het land. In een brief gericht aan de verschillende beleidsniveaus roept de federatie van Belgische skiverhuurbedrijven op tot een snelle heropening van de verhuur. Het Overlegcomité van 18 december besliste om het skiën in België te verbieden tot het einde van de winter, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

9 reacties

  • eli bosch

    3 jaar geleden
    open doen, nu en laat het virus maar goed ronddwalen, wat maakt het nog allemaal uit
  • Patrick Duyck

    3 jaar geleden
    Stop met al dienuitzonderingen
  • Leo Van der Vorst

    3 jaar geleden
    Men doet er alles aan om de economie plat te leggen, zelfs deze die, met een beetje goede wil, veilig kunnen georganiseerd worden, althans minstens even veilig als een luchthaven en een volgepropt vliegtuig.
  • Ludwig Geldmeyer

    3 jaar geleden
    De Hoge Vene zijn nog gesloten door te hoog succes of ze willen al andere problemen creëren. Dit voorjaar nog stond de toeristische sector te roepen om vakantie te nemen in eigen land, als de mensen het dan deden werd hen gevraagd om weg te blijven (te druk) en om zeker iedereen verlekkerd te houden voorzien ze dan zoals in Brugge lichtspektakels om dan weer te smeken om weg te blijven. Stop gewoon met die onzin.
  • Marc Vinck

    3 jaar geleden
    absoluut niet. Nergens versoepelen, dus ook daar niet.