BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Operatie afslanking begonnen bij Standard: Oulare en Avenatti naar B-kern verwezen en er mogen nóg spelers vertrekken

StandardÇa bouge op Sclessin. Standard rekent niet meer op Obbi Oulare (24) en Felipe Avenatti (27) – dat was al even duidelijk. Maar de aanvallers werden nu ook naar de B-kern verwezen. De ­reden? Ze moeten vertrekken.

11 reacties

  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Ja, doe alle betere spelers maar weg dan geef je minder geld uit maar je gaat ook geen 10 punten meer halen! Oulare en Avenatti zullen bij andere clubs wél scoren daar krijgen ze tenminste bruikbare voorzetten en passes!
  • Lowi Verborgt

    3 jaar geleden
    Luc Eraly je vergeet er bij te zetten dat met Duchatelet als voorzitter de afgang van Standard is ingezet. Die man kende totaal niks van voetbal. Trouwens hetzelfde is nu aan de hand bij Anderlecht onder het bewind van Coucke.
  • Alex bugmenot

    3 jaar geleden
    In geval van Oulare zou men beter naar de eigen medische dienst kijken.
  • danny meulders

    3 jaar geleden
    velen voelen zich geroepen slechts weinigen maken het waar
  • Luc Eraly

    3 jaar geleden
    Geen voorlinie, geen achterlijn en nu nog eens het jonge, goede middenveld ten gelde maken …. En waarom werd goalgetter Sa aan de deur gezet ? Dat wordt tegen de degradatie vechten. Dan was het in de tijd van voorzitter Duchâtelet wel wat beter, toen de Rouches de titel bijna pakten …. Wordt tijd dat ze aan de Maas eens een goed scoutingsteam samenstellen, Mogi Bayat buiten gooien en Preud'homme op vervroegd pensioen sturen