Presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper stuurden de acht kandidaten - onder wie de Nederlander Jowi (links) - al op 31 december richting het huis.
Volledig scherm
Presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper stuurden de acht kandidaten - onder wie de Nederlander Jowi (links) - al op 31 december richting het huis. © VIER

Het enige legale nieuwjaarsfeestje met 8 man vond plaats in het 'Big Brother’-huis

TV115 camera's, 100 dagen opsluiting, geen greintje privacy en een prijzenpot tot 100.000 euro. Ruim 20 jaar na de eerste editie gaat vanavond het vernieuwde 'Big Brother' van start op VIER. De acht kandidaten - vier Vlamingen en vier Nederlanders - begonnen echter al op oudejaar aan hun avontuur. Tijd om 2021 feestelijk in te zetten, werd hen echter niet gegund. “Het spel vereist dat je vanaf de eerste minuut tactisch denkt”

8 reacties

  • Benny Verhamme

    3 jaar geleden
    @Patrik De Weirdt als je het artikel had gelezen dan had je geweten dat ze eerst een paar weken in quarantaine hadden gezeten
  • Harry Hermans

    3 jaar geleden
    Stop dit programma waarom zoveel Hollanders die drukdoende.waren er geen Belgen ,zal er niet naar kijken
  • Patrik De Weirdt

    3 jaar geleden
    Een gezin mag maar 1 persoon ontvangen. Zijn het er 2 dan krijgt iedereen in huis een boete van minimum 250€. VIER mag echter wel 8 wildvreemde mensen samen onderbrengen in een huis zonder consequenties. Waarom moeten zij zich niet aan de maatregelen houden?
  • André Van Laethem

    3 jaar geleden
    Hoe kan dit legaal zijn ? Dan is mijn famillie nog legaler. Die samenkomst brengt op . Alles wordt afgelast, dan moet je daarmee de mensen hun ogen ook niet uitsteken.
  • Wim Van Ackerbroeck

    3 jaar geleden
    en gezinnen met 6 kinderen... die zijn ook met 8, en legaal.