Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wintersolden met vertraging en onzekerheid van start

De start van de wintersolden vandaag wordt overschaduwd door onzekerheid als gevolg van de coronapandemie. Mode Unie, de sectororganistie van de modedetailhandelaars, verwacht dat de koopjesperiode traag op gang zal komen. Uit een bevraging van zelfstandigenorganisatie NSZ blijkt ook dat 70 procent van de detailhandelaars rekening houdt met een lagere verkoop.

7 reacties

  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Solden van tot 50%, dan hebben ze nog een winst van 300 aan 350%, die aan de grens woont doet enorm veel voordelen, onze zelfstandigen ze zijn hun eigen stoelpoten aan het afzagen.
  • Bert De Bruin

    3 jaar geleden
    Ga kijken op de parkeerplaatsen in Nederland Mevr. Delanghe en U kunt zelf vaststellen waar de potentiele klanten zijn en hun inkopen doen.
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    De Mode Unie heeft al jaren bij iedere solden wel iets te klagen waarom de verkoop terugloopt. De ene keer komt het door een crisis de andere keer ligt het aan het weer en nu ligt het aan corona. De realiteit is echter dat het grote prijsverschil in het buitenland ons over de grens doet shoppen.
  • geert noels

    3 jaar geleden
    En omdat de horeca nog steeds gesloten is,dat is de hoofdreden..open de horeca NU.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Als de solden zullen zijn zoals deze zomer zal er maar weinig verkocht worden , vanaf de eerste dag lag de nieuwe collectie al in de winkels vooraan en de solden achteraan en het meeste was rommel van de vorige jaren