©  Foto: Michel Schnater

Nieuwe ‘Big brother’ is begonnen: kandidaten sinds oudejaar opgesloten in huis

De acht kandidaten van de nieuwe ‘Big brother’ hebben op oudejaarsdag hun intrek genomen in het huis. Vier zendt maandagavond de eerste aflevering uit.

115 camera’s, 8 deelnemers, 100 dagen en 0 privacy. Zo kondigt Vier de start van Big brother aan, een coproductie met de Nederlandse commerciële omroep RTL. Ruim twintig jaar na de eerste versie van de “moeder der realityprogramma’s” gaan vier Nederlanders en vier Vlamingen opnieuw het experiment aan.

Thomas bij aankomst. ©  SBS

Op oudejaarsdag verwelkomden presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper de kersverse bewoners in het huis in Amsterdam. De Vlaamse kandidaten zijn flapuit Liese (28) uit Halen, commercieel adviseur Thomas (23) uit Etterbeek, biologe Naomi (31) uit Mechelen en rapper en danser Ziko (34) uit Lokeren.

LEES OOK: Mechelse Naomi (31) neemt deel aan ‘Big Brother’: “Zeeën van tijd nu horeca dicht is”

Ook in deze editie van Big brother heeft de dagboekkamer een belangrijke functie in het huis. Niet alleen kunnen de bewoners er hun hart luchten, het is ook de plek waar Big brother in gesprek gaat met de bewoners en waar ze wekelijks de naam bekendmaken van de bewoner die volgens hen mag vertrekken.

Speciaal voor het programma lanceert de Nederlandse zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls, maandag de titelsong. Het nummer heeft de weinig verrassende titel Big brother.

(dhs)

‘Big brother’, Vier, 21.30 uur

Naomi. ©  SBS

Liese. ©  SBS

Ziko. ©  SBS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER