Direct naar artikelinhoud
Filmnieuws

Onduidelijkheid over dood Bond-girl en Charlie’s Angel Tanya Roberts

Tanya Roberts (Stacey Sutton) in ‘A View to A Kill’ (1985).Beeld RV

anya Roberts, die ‘Bond Girl’ Stacey Sutton speelde in A View To A Kill (1985), zou ondanks eerdere berichtgeving, dan toch niet overleden zijn. Haar manager had van de partner van de 65-jarige Roberts te horen gekregen dat ze zondagavond overleed, maar maandagochtend liet het ziekenhuis weten dat ze toch nog in leven was. Dat schrijft onder meer het Amerikaanse vakblad Variety op basis van haar manager.

en

Roberts, wier echte naam Victoria Leigh Blum is, verkeert wel nog in kritieke toestand op de afdeling intensieve zorgen, klinkt het. Op kerstavond was ze in het ziekenhuis beland nadat ze tijdens een wandeling met haar honden in elkaar was gezakt.

Naast haar rol tegenover Roger Moore in de Bond-film werd Roberts ook bekend als Midge Pinciotti in de comedy-serie That ‘70s Show. Midge was de moeder van personage Donna (Laura Prepon) en in de eerste drie seizoenen één van de vaste gezichten van de show. De actrice verliet de serie toen haar man Barry ongeneeslijk ziek bleek. Wel keerde ze in latere seizoenen meerdere keren terug voor een gastoptreden.