AFP
Volledig scherm
© AFP

Week geleden kregen we 10.000 vaccins en werden er 700-tal gebruikt. Deze week komen er 87.500 bij en gebruiken we er 6.600. Wat is er aan de hand?

Negen dagen geleden kwam de eerste lading met  10.000  vaccins van Pfizer/BioNTech aan in ons land. Daarvan werden er vorige week een 700-tal gebruikt in zeven woonzorgcentra in ons land. Deze week worden nog eens 87.500 vaccins geleverd, net als de komende weken, maar volgens het Vlaamse agentschap Zorg en Gezondheid zullen daar tot en met zondag maar 6.610 mensen mee gevaccineerd worden. Waarom gaat het zo traag? 

344 reacties

  • patrrik versys

    3 jaar geleden
    Ik vraag me steeds meer af wat al onze politici de ganse dat doen. Gaan ze gewoon van de ene televisiestudio naar de andere om hun dag te vullen. Als ze werken doen ze het niet goed, hoe dan ook, ze zijn onbekwaam en bovendien niet verkozen. Stop met deze bekwame regering, ze gaat ons nog veel miserie en geld kosten
  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    Hoe is dat mogelijk?
  • Roger Boxberger

    3 jaar geleden
    Veel geblaat maar weinig wol.
  • Nadine Abe

    3 jaar geleden
    De rest is gebruikt om alle politiekers en hoogstaande te vaccineren , laat jullie niet wijsmaken dat zij niet op de eerste rij stonden .
  • Sven van den Kerckhove

    3 jaar geleden
    Sorry meneer Van Damme maar uw woorden " laat ons eens rustig bekijken" . Hoeveel rust hebben jullie wel nodig?