Robin Williams
Volledig scherm
Robin Williams © ap

Weduwe van Robin Williams wil misverstanden de wereld uit helpen: “Hij zat niet aan de drank, zijn brein was uit elkaar aan het vallen”

CelebritiesSusan Schneider Williams (57), de weduwe van acteur Robin Williams, wil enkele misverstanden over het overlijden van haar echtgenoot de wereld uit helpen. “De media schrijven zo vaak dat hij aan de drank en drugs zat, maar dat klopt helemaal niet. Mijn man was acht jaar nuchter, toen hij stierf.”

4 reacties

  • Elke Celis

    3 jaar geleden
    Hoe dichtbij die man soms lijkt, zelfs als hij zijn angsten deelde... Een geweldig nederige ster.
  • Jan Eijsackers

    3 jaar geleden
    ik hoop dat we die ergens kunnen bekijken , Netflix ofzo ... Zou die echt willen zien.
  • Jose Van Hauwaert

    3 jaar geleden
    Ik heb de man op een Militaire Airbase in Duitsland getroffen waar hij voorbijkwam om een "act" voor de US troepen te brengen. Heb met hem een 15 tal minuten gesproken voor en na zijn optreden, over van alles en nog wat, dat was een heerlijke vent. Hij dronk inderdaad geen alcohol maar was wel aan de Coca cola en Hamburgers van Burger King. Een fantastisch mens, en indien ik niet beter had geweten, had ik nooit kunnen vermoeden dat dit een een wereldberoemde acteur was.
  • Eduard Vanderheyden

    3 jaar geleden
    Geweldige acteur die we nooit mogen vergeten. Ook als persoonlijkheid.
  1. Vrouw van Robin Williams schetst laatste tragische dagen: “Toen de deur van zijn kantoor ‘s ochtends op slot zat, wist ik dat ik hem kwijt was”
    PREMIUM
    Showbizz

    Vrouw van Robin Williams schetst laatste tragische dagen: “Toen de deur van zijn kantoor ‘s ochtends op slot zat, wist ik dat ik hem kwijt was”

    Hollywoodlegende Robin Williams zat vast op “een achtbaan van hoop en radeloosheid” tijdens zijn laatste donkere dagen. Dat getuigt zijn vrouw, Susan Schneider (56), in de aangrijpende documentaire ‘Robin’s Wish’, die op 1 september verschijnt. Hoewel het intussen al zes jaar geleden is dat de komiek zichzelf het leven ontnam, bleven veel details over de ware toedracht van zijn toestand onbekend. “We vochten tegen een dodelijke en ongeneeslijke ziekte, zonder het zelf te weten”, zegt Susan. “Robin was één van de ergste gevallen die de dokters ooit hadden gezien. Maar zijn hart bleef sterk.” Een reconstructie van zijn laatste momenten.
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”