Lize Feryn en Aster.
Volledig scherm
PREMIUM
Lize Feryn en Aster. © Instagram

Lize Feryn maakt de balans op: “Drie maanden in Kaapstad vertoeven voor castings, dat zie ik mezelf niet meer doen”

ShowbizzLize Feryn (27) was het voorbije jaar niet van het scherm weg te slaan: onder andere als panellid in de VTM-quiz ‘Veel Tamtam’ en als gastjurylid in ‘The Masked Singer’. Vooraleer ze komend voorjaar schittert in het tweede seizoen van de één-serie ‘Beau Séjour’, laat Lize nu haar hart spreken over haar relatie met Aster, een eventueel huwelijk en hun kinderwens: “Ik schat dat we er rond ons dertigste aan beginnen.”

  1. Lize Feryn over de impact van sociale media: “Ik ben gewoon mager. Ik heb mezelf niet gemaakt, hé”
    PREMIUM
    Showbizz

    Lize Feryn over de impact van sociale media: “Ik ben gewoon mager. Ik heb mezelf niet gemaakt, hé”

    “Vroeger wilde ik mijn feed altijd heel netjes op orde hebben, maar dat heb ik wat losgelaten.” Lize Feryn (27) schittert momenteel in webserie ‘Brak’, een reeks over drie hartsvriendinnen en hun band met sociale media. Maar hoe is haar relatie met al die apps? Ze vertelt er openlijk over in dit gesprek, en heeft het ook over haar relatie met Aster en de succesvolle webshop die ze met haar zussen uitbaat. “Mijn laatste handtassenlijn was in minder dan vierentwintig uur uitverkocht.”
  2. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Showbits

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.