AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Deze landen hebben momenteel de slechtste coronacijfers in Europa

Tsjechië heeft opnieuw de kop genomen bij de landen met de slechtste coronacijfers in Europa. Dat blijkt uit cijfers van de website Our World in Data. Ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland gaan de curves helemaal de verkeerde kant op. België doet het dan weer opvallend goed. Er zijn maar vijf Europese landen die betere cijfers kunnen voorleggen. Een overzicht.

44 reacties

  • robert dumortier

    3 jaar geleden
    En toch mochten ze ongestraft op reis terwijl je hier niemand mocht ontmoeten waar blijven ze met hun gezond verstand!
  • Jos Jansen

    3 jaar geleden
    De enige betrouwbare bron zijn de ziekenhuisopnames. Die dalen nog maar erg weinig; conclusie ; er is absoluut nog geen reden om nu al victorie te kraaien zeker nu de scholen terug open zijn .
  • FRANK ANCKAERT

    3 jaar geleden
    versoepelen,zeker niet-tot iedereen gevaccineerd is
  • Timmie Smet

    3 jaar geleden
    En weer een lockdown in een land. Komaan zeg, hoelang gaan de landen (muizen) zich nog verstoppen voor het virus (de kat)? Er komt een moment dat dit niet meer werkt, en je de overspoeling / natuurlijke selectie zijn gang moet laten gaan. Als dit zo doorgaat, moet democratie zegevieren en de regering vallen!
  • karel jens

    3 jaar geleden
    Natuurlijk heeft Tsjechië de slechtste cijfers: ze hebben de laatste tijd het meest getest. En natuurlijk heeft België goede cijfers: ze hebben de laatste tijd veel minder getest. Wie gelooft die (Belgische geruststellende) cijfers nog? Moraal van het verhaal: test zo min mogelijk, dan kan je goede cijfers voorleggen. Belachelijk!