Presentatrice Eva De Roo in aangepaste hoodie.
Volledig scherm
Presentatrice Eva De Roo in aangepaste hoodie. © Studio Brussel

Studio Brussel organiseert eerste postcorona rave, datum onbekend

MuziekStudio Brussel moedigt iedereen aan om zich aan de coronamaatregelen te houden door een grote rave te organiseren. De datum van het feest ligt nog niet vast, die wordt bepaald op het moment dat dergelijke grootschalige evenementen opnieuw mogelijk zijn.

1 reactie

  • Michael Van Acker

    3 jaar geleden
    De VRT gaat weer zwaar uit de bocht. Dit jaar gaan er geen grote events meer plaats hebben. Geef geen valse hoop.
  1. “Al genoeg eenheidsworst in onze maatschappij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village
    1

    “Al genoeg eenheids­worst in onze maatschap­pij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village

    Going Out With a Bang. De festivalzomer zit er zo goed als op, maar kent met Voodoo Village in Grimbergen zaterdag en zondag nog een waar hoogtepunt. Niet in het minst voor Nico Morano (42), dj uit Zemst die met zijn vrouwvriendelijke melodische techno steeds meer naam en faam maakt en al hard uitkijkt naar dit weekend. Niet alleen omwille van de zon die straks door de bomen van het bos rond het ‘s Gravenskasteel in Humbeek zal schijnen, ook en vooral omdat de zogenaamde boetiekfestivals helemaal zijn ding zijn. Morano: “Nergens is de passie en authenticiteit groter.”
  2. Met 23.000 man en zonder regels: Netsky geeft groots optreden op festival in Nieuw-Zeeland
    Showbizz

    Met 23.000 man en zonder regels: Netsky geeft groots optreden op festival in Nieuw-Zee­land

    Met een reeks grote muziekfestivals en vuurwerkspektakels heeft Nieuw-Zeeland het nieuwe jaar verwelkomd. In tegenstelling tot veel andere landen zijn er sinds een maand geen plaatselijke coronagevallen meer opgetekend, waardoor evenementen zonder beperkingen konden plaatsvinden. Ook ‘onze’ Vlaamse Netsky was van de partij: hij gaf een concert op het driedaagse ‘Rhythm and Vines’-festival, één van de grootste evenementen van het land.