Ruth & Karen
Volledig scherm
Ruth & Karen © VTM

Wat een rapport: Karen en Ruth schieten maar liefst vijf keer raak in ‘Cupido Ofzo’

TVRuth Beeckmans en Karen Damen, die de afgelopen weken een datingservice voor mensen met een beperking op poten zetten in ‘Cupido Ofzo’, mogen trots zijn op hun resultaat. Uit de laatste aflevering maandagavond bleek dat er maar liefst vijf koppeltjes ontstonden uit het programma.

5 reacties

  • ivan duyck

    3 jaar geleden
    Proficiat aan Karen en Ruth met dit prachtige programma. Hopelijk komt er nog een vervolg. Voor mensen met een beperking is het nog moeilijker om goeie relatie te beginnen. Deze mensen hebben ook recht om verliefd te zijn en om te proberen samen een huishouden te stichten (met of zonder hulp van buitenaf) Mensen die elkaar nodig hebben en helpen vormen soms een beter gezin dan al die jongeren zonder beperking die denken niemand nodig te hebben in het leven en enkel aan zichzelf denken.
  • luc boeckx

    3 jaar geleden
    En nu? Kunnen ze samen wonen en hoe zit het met kinderen? Is daar al aan gedacht? Wat verliefdheid is mooi en kan goed doen maar hoe staan deze mensen eigenlijk in het leven?
  • Ivan Dejonghe

    3 jaar geleden
    michel is het voor u zo moeilijk om mensen met beperkingen te bekijken als gewone mensen die mensen hebben er van genoten zo als wij wat is daar anders aan dan andere dating programma's ?
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Wordt dit nu het nieuwe normaal bij alle tv zenders, mensen met een beperking opvoeren om kijkcijfers te halen ? Respect bestaat dat nog ?
  • frank hemmeryckx

    3 jaar geleden
    Hopelijk komt dit programma terug. Als je zie dat deze mensen zo gelukkig zijn op hun manier daar wordt ik emotioneel af.