Theo
Volledig scherm
Theo © VIER

Kijkers niet te spreken over deelnemer Theo in ‘Big Brother’: “Ik heb nu al een hekel aan hem”

TVWe hebben er jaren op moeten wachten, maar gisterenavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. En dankzij de Nederlandse kandidaat Theo is er meteen ook iemand die de Twitterbevolking de gordijnen injaagt.

30 reacties

  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Nederlanders zijn meestal recht voor de raap, terwijl Belgen meestal geniepig zijn. Als iemand openlijk voor zijn/haar mening uitkomt, dan zegt men al gauw dat hij/zij arrogant is. Zwijgen is goud en spreken is zilver is het motto in België ;-) Theo gaat enkel op het uiterlijk af en dat spreekt inderdaad niet in zijn voordeel. Vooroordelen zijn kwetsend en gebaseerd op drogredenen.
  • Leon Vancauwenberghe

    3 jaar geleden
    hij doet niets verkeerd. Als je livestream bekijkt is het een lieve, aardige man.
  • paesen Bert

    3 jaar geleden
    Hij is wel eerlijk, en geeft eigelijk enkel complimenten aan Ziko dus... En zo snel haat ik niemand. ieder zijn mening zolang, het sportief blijft. Laat hem lekker doen :)
  • Jonathan Van der Jeught

    3 jaar geleden
    Theo is zalig! Mag van mij finale spelen! Tegenwoordig is een uitgesproken mening precies verkeerd, recht voor de raap! Love it!
  • johannes van Wetten

    3 jaar geleden
    Dit zijn allen personen die in de media willen komen, waarvan sommige met een patserig gedrag, dus opvallen vinden ze heel belangrijk.