© Hema

Hema gaat winkels ombouwen (én lanceert drie nieuwe make-uplijnen)

Het lijkt erop dat warenhuis Hema het nieuwe jaar vrij ambitieus is begonnen. Alle winkels in Nederland én België worden de komende maanden en jaren omgebouwd naar een internationaal concept. De winkel lanceert ook drie nieuwe beautycollecties om de huid, lippen en handen te verzorgen.

elvh

Hema gaat haar winkels in Nederland en België aanpassen aan het internationaal concept. "De winkels moeten frisser en overzichtelijker worden, en inspiratie geven", verkondigde CEO van Hema, Tjeerd Jegen in een persbericht.

Concreet zal Hema alle winkels de komende maanden en jaren indelen in 'werelden'. De wereld van de vrouw zet bijvoorbeeld alle producten voor de vrouw samen, van lingerie, tot sokken, badproducten of mode. De gangpaden worden ook breder, en er zullen meer paspoppen worden gebruikt en tafels om spullen uit te stallen.

In januari introduceert de winkel ook drie nieuwe beautycollecties om de huid, lippen en handen extra te verzorgen. Er komt een frisse lijn met verzorgende lipproducten, drie nieuwe, verschillende handcrèmes en een vernieuwde voedende dagcrème en gezichtsolie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer