De New York Post en de Daily Mail berichten prominent over het gênante moment.
Volledig scherm
De New York Post en de Daily Mail berichten prominent over het gênante moment. © NewYorkPost.com - Dailymail.co.uk

De Wever in onderbroek is nieuws tot in Amerika

Vraag aan een Brit of een Amerikaan wie Bart De Wever is en hij/zij zal allicht het antwoord schuldig moeten blijven. Althans tot deze week. Britse en Amerikaanse nieuwssites met een dagelijks bezoekersaantal van miljoenen lezers, pikken het nieuws op over het radio-interview dat de Antwerpse burgervader zaterdagochtend gaf. 

22 reacties

  • koen lauwers

    3 jaar geleden
    - 1 januari: in 'Het Rad' onder de rubriek 'Goede voornemens' was de oplossing 'Altijd een broek dragen', waarbij Peterrr vermeldt dat dit vooral slaat op online meetings. - 2 januari: BDW doet interview zonder broek aan en gaat voor een spiegel zitten. Werkt niet via een vaste webcam, maar via draagbare camera die hij kan bewegen zoals hij wil. 'Het leven is als toneel. Wij zijn de spelers. En we staan altijd klaar als het gordijn open gaat.' - Will Tura
  • Hendrik Goris

    3 jaar geleden
    Het was dus wel een radio interview, radio dat is normaal geluid alleen. Tegenwoordig niet dus.
  • persy louis

    3 jaar geleden
    Geweldig dit doen bijna alle Vlamingen proficiat :-). Vroeger gingen wij met zen allen wel in pyjama naar de bakker en de beenhouwer s'morgens. Da is ondertussen ook al wereld vreemd geworden hahahahaha.
  • Monique Asaert

    3 jaar geleden
    Normaalste zaak van de wereld, hij was thuis. Hoeveel lopen er dan niet in hun onderbroek.Puriteinen!!
  • Eric Van Ginhoven

    3 jaar geleden
    Dat is juist het toffe van Bart De Wever. Een slimme man die altijd een antwoord klaar heeft en volks blijft. Een TOPPER.