Lamkel Zé.
Volledig scherm
Lamkel Zé. © Twitter Antwerp

Lamkel Zé excuseert zich: “Als de nieuwe coach me nodig heeft, zal ik er staan”

AntwerpDidier Lamkel Zé (24) heeft zich in een videoboodschap geëxcuseerd voor zijn recente daden. De Kameroener meldde zich in een truitje van Anderlecht aan op de Bosuil en bekladde de muren van de Antwerp-kleedkamer. “Ik wil me excuseren en blijf beschikbaar voor de club.” 

18 reacties

  • Gregoire De Graeve

    3 jaar geleden
    Ben geen supporter van den antw maar word hoogtijd dat die buiten word gezet speelt met de antwerp zijn voeten heeft totaal geen respect voor de supporters heeft genoeg kansen gehad vind ik hij lacht gewoon de supporters uit
  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    D’onofrio wil voor Lamkel nog enkele miljoenen, dit is het enige die hier achter zit! Leko keek daar niet naar om, dit heeft gezorgd voor de situatie die er nu is!
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Zal misschien ook een beetje verschoten zijn nadat de politie bij hem thuis is langs geweest om te vertellen dat het geen verstandig idee is om in paarse shirts naar het stadion te komen. Daarnaast denk ik ook niet dat de spelersgroep, waar de sfeer momenteel toch heel goed is, klaar staat om hem met open armen terug te ontvangen, een gegeven dat zeker zal meespelen voor Vercauteren.
  • Werner Humblé

    3 jaar geleden
    Hoe kun je in godsnaam nog vertrouwelijk overkomen na al zijn onnozelteiten
  • philppe van laethem

    3 jaar geleden
    Kom zo zot als een achterdeur, maar toch 1 van beste in Jupilerl. . Als den Antwerp em nie moet mag hij in paars gerust komen spelen...😉