.
Volledig scherm
PREMIUM
. © R. Antwerp FC

Frank Vercauteren wil Antwerp op elk vlak verbeteren, met respect voor voorganger: “Ik moet Leko’s werk verderzetten”

AntwerpRoyal Antwerp FC heeft er een Gouden Schoen bij. Nee, (nog) niet Lior Refaelov, wél Frank Vercauteren, laureaat in 1983. Daarnaast won hij als speler en als coach ook vier titels. Kampioen met Anderlecht, Genk, Samara. Binnen vijf maanden ook met Antwerp? “De weg naar de titel: dié moet je zien.”

6 reacties

  • Rudy Schuurmans

    3 jaar geleden
    Vercauteren geen probleem,maar mijn keuze zou zeker De Decker geweest zijn,heeft het DNA van Antwerp en verdient dit gewoon.
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt, dit is een geknipte trainer voor Antwerp. Het respect zal groot zijn in de kleedkamer. Franky heeft al wat bewezen in het voetbal. Onze flanken kunnen zijn techniek overnemen bij het trappen van voorzetten en corners. Hij laat een soort voetbal spelen dat dit van Bölöni en Leko verenigt. Echte een goede keuze. Hopen dat mijn gevoel uitkomt. Wie weet schudt hij Zé wel wakker. 2 vliegen in één klap.
  • Dimitri Ganje

    3 jaar geleden
    Veel succes
  • Nikki Claeys

    3 jaar geleden
    7 dagen thuis blijven en testen en testen !
  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Is dat nu een God of is dat nu een gewone trainer, wat een geleuter over die kerel overgevlogen met een privévliegtuig al was het met de fiets en dan nog.