Kijk en luister naar onze Gouden Schoen-podcast, met Jan Mulder als presentator: “Als Kompany tijd krijgt, maakt hij Anderlecht kampioen”

Gouden SchoenEen speciale aflevering van ‘Top of the League’, de voetbalpodcast van HLN.be en VTM Nieuws. Dit keer hebben Jan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse het over de Gouden Schoen, die volgende week woensdag wordt uitgereikt. Het drietal neemt 10 stellingen onder de loep. En dat in 45 minuten.

6 reacties

  • Ludo Van der Auwera

    3 jaar geleden
    Ik ben het nu eens met Mulder, wat niet vaak gebeurt.
  • DANIEL MICHIELS

    3 jaar geleden
    Tijd dat men nog eens een doelman de schoen geeft. Mignolet heeft meerdere punten gepakt voor Brugge, maar zijn inzicht in het spel is ook belangrijk. Vele supporters stemmen steeds op goalgetters, maar vergeten het voornaamste om te winnen moet je ook geen doelpunten slikken.
  • Dirk Verwimp

    3 jaar geleden
    Anderlecht zal ooit wel nog eens kampioen worden, net als Gent, Club, Standard Luik of Genk. Zo kan ik ook wel voorspellingen doen. Precies zoals het weerbericht Verwimp Dirk
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Ja maar enkel na nog enkele miljoenen euro's er ingepompt te hebben, en dan mogen ze het geld niet gebruiken voor ronkende namen buiten het veld maar voor goede spelers op het veld.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Is niet voor niks dat ze mulder beu zijn in nederland.