VIJF
Volledig scherm
PREMIUM
© VIJF

Op haar elfde op de catwalk in Milaan: sprookje of uitbuiting? Waarom kindmodel Summer voor zoveel beroering zorgt

ShowbizzSummer de Snoo is 11 jaar en woont in een achterstandswijk van Rotterdam, maar wordt nu al bestempeld als de volgende Doutzen Kroes. Al zorgen de lucratieve contracten van het blonde-prinsesje-met-de blauwe-ogen ook voor controverse. "Seksualisering en uitbuiting", roepen tegenstanders. "Dit is mijn droom", aldus het meisje zelf. Het verhaal -een sprookje volgens sommigen, een nachtmerrie volgens anderen- dat Nederland in de ban houdt.

35 reacties

  • Gaby Derden

    3 jaar geleden
    Hier ligt de verantwoordelijkheid bij de ontwerpers. Zie een volwassen vrouw al met kleding dat kan gedragen worden door een kind van 11 jaar. Oei
  • ISABEL FRANCOIS

    3 jaar geleden
    Ik had ook mn (voor)oordelen klaar maar heb gisteren de reportage bekeken.Heb mijn mening serieus herzien,gelukkig hebben ze die 'so called manager' de bons gegeven en nemen ze nu zelf de touwtjes in handen.Summer is wel heel rijp voor haar 10 jaar,een mooi kind,mondig en mét een goed stel hersenen.Go for it Summer!Pak die gouden kans en geniet ervan zolang het kan,by the way deze foto doet haar helemaal geen eer aan.
  • Tom Ennekens

    3 jaar geleden
    Ze is prachtig en beloftevol! Maar pas op voor het bos met de boze wolven x
  • Karin Deneyer

    3 jaar geleden
    Een mooi kind en indien goed begeleid gun ik haar alle succes. Smaken verschillen blijkbaar als ik sommige commentaren lees.
  • Robert Van Garderen

    3 jaar geleden
    Peter R de vries. Is die man tegenwoordig het orakel van Nederland of zo?
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos
    PREMIUM
    TV

    Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos

    Onze molwatcher moet op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Stéphanie Bensaad, de 35-jarige verpleegkundige uit Limburg, is niet ‘De mol’. “Ik was helemaal de kluts kwijt. Ik wilde echt, echt niet vertrekken”, vertelt ze in haar eerste interview sinds de eliminatie. Ze doet haar tactische zetten uit de doeken, decodeert haar mollenboekje en ontleedt de reacties van haar omgeving. “Ik heb nog nooit zo vaak mijn voet moeten laten zien.”