Politie houdt Lamkel Zé in de gaten na gebeurtenissen van afgelopen dagen

 ©  Walter Saenen

Opduiken aan de complexen van RAFC Antwerp in een shirt van Anderlecht? Dat doe je niet ongestraft. Lamkel Zé heeft zich de woede van de Antwerpse harde kern op de hals gehaald. Zodanig zelfs dat de politie een oogje in het zeil moet houden.

Maandagmiddag dook de misnoegde Lamkel Zé op aan de Bosuil met een truitje van Anderlecht. De toegang werd hem ontzegd en hij beloofde terug te komen met een shirt van Beerschot. De Antwerp-speler is misnoegd dat de club hem niet zomaar wil laten vertrekken naar een Griekse club.

Dat de harde kern niet opgezet is met deze fratsen ontging ook de Antwerpse politie niet. “We kunnen daar weinig over zeggen. Maar feit is wel dat we bedreigingen aan zijn adres hebben opgepikt na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie. “We volgen de situatie daarom nauwgezet op.”

De politie ging ook langs bij Lamkel Zé om hem duidelijk te maken dat er bedreigingen geuit waren. Of Zé die bedreigingen serieus heeft genomen is niet geweten. Maar hij bood dinsdag wel alvast zijn excuses aan voor de laatste fratsen. “Ik wil mijn excuses aanbieden aan de club en de fans, want die zijn fantastisch en hebben mij altijd gesteund. Ik heb zo gereageerd omdat ik veel aan mijn hoofd heb, zoals een transfer. Het is niet makkelijk voor mij. Toch blijf ik beschikbaar voor de club. Als de nieuwe trainer mij nodig heeft, zal ik er staan. Ik hoop dat we elkaar snel terug zullen zien op het veld.”

LEES OOK. Lamkel Zé (Antwerp) excuseert zich met filmpje bij voor zijn gedrag: “Ik blijf beschikbaar voor de nieuwe coach”

 (nba)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen