© Agentschap Wegen & Verkeer

© Mia Uydens

© Mia Uydens

© Mia Uydens

© Mia Uydens

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

E313 in twee richtingen afgesloten ter hoogte van Grobbendonk

Vannacht is de E313 ter hoogte van de werken aan de snelwegbrug over de spoorlijn Lier-Herentals in Grobbendonk, volledig afgesloten in beide richtingen. Het tijdelijk afsluiten van de snelweg is nodig voor het aanvoeren en plaatsen van brugliggers.

Marc Peeters

Zowel het verkeer richting Antwerpen als richting Hasselt wordt gedurende 24 uur, dus tot zondagochtend, omgeleid via de calamiteitenroutes en de E34. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en het Vlaams Verkeerscentrum verwachten zware hinder en raden iedereen aan om de E313 te mijden en niet-noodzakelijke verplaatsingen via deze route indien mogelijk uit te stellen.

Concreet moet het verkeer in de richting van Hasselt de snelweg verlaten via de afrit Herentals-West (Grobbendonk), om dan via de N13 en de Herentalse ringlaan naar de oprit Herentals-Oost in Olen te rijden. Voor wie richting Antwerpen wil, geldt precies de omgekeerde route.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat wil ook zeggen dat de oprit Herentals-Oost richting Antwerpen en de oprit Herentals-West richting Limburg gesloten zijn. Zowel de op- als afrit Herentals-Industrie richting Antwerpen gaat dicht, aan de overzijde is de oprit richting Hasselt wel gewoon open.

Tijdens de werken aan de brug is er tijdelijk ook geen treinverkeer mogelijk op de onderliggende spoorlijn Lier-Herentals. Het treinverkeer zal onderbroken zijn van zaterdag 21 januari 01u30 tot zondag 22 januari 18u00

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER