(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Joel Hoylaerts/Photo News

Vaccinatiecampagne vandaag écht van start, personeel woonzorgcentra komt sneller aan de beurt

De vaccinatiecampagne gaat vandaag echt van start. Bijna 900 bewoners van vier woonzorgcentra in Vlaanderen krijgen straks hun prik. Tegen zondag moeten 22.000 mensen gevaccineerd zijn. Het personeel in de rusthuizen komt als volgende aan de beurt. Wanneer precies is nog niet duidelijk: aan die planning wordt momenteel nog gewerkt, zegt het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

22 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Beke is zichzelf uit de wind aan het zetten.
  • Thomas Hamerlijnck

    3 jaar geleden
    Zorg en G is blijkbaar niet in goede handen als je na tien maanden nauwelijks iets uit de mouwen hebt gestoken - behalve schuilen en blaming others.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Sinds Beke met de Jos in alle gazetten en journaals heeft gestaan, interesseert het hem niet langer.
  • Paul Cabus

    3 jaar geleden
    80.000 Vlamingen ingeënt op nauwelijks 1 maand tijd. Dat is fantastisch nieuws! Dit betekent dat heel Vlaanderen zal ingeënt zijn op amper 80 maanden. Dat is niet eens 7 jaren. Geweldig!
  • Pascal Vanhorenbeek

    3 jaar geleden
    Iemand die gevaccineerd werd kan nog steeds de ziekte doorgeven horen we steeds. Dus het zorgpersoneel vaccineren beschermt de oudjes niet. Goed dat het zorgpersoneel gevaccineerd wordt, liefst samen met de ouderen, maar de prioriteit in 1ste fase blijft de ouderen. Vlaanderen die alles en iedereen steeds met het vingertje wil wijzen blijft volledig in gebreke en munt uit, zoals vaak, in amateurisme en kleingeestigheid.