Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Groen licht voor Modernavaccin: “Middel werkt waarschijnlijk ook tegen Britse coronavariant”

Het Europees geneesmiddelenagentschap (EMA) heeft het licht op groen gezet voor het coronavaccin van het Amerikaanse bedrijf Moderna. Het middel zal waarschijnlijk ook werken tegen de Britse variant, klinkt het. Verder onderzoek moet hier nog wel uitsluitsel over brengen.

6 reacties

  • Herman Van Steenwinkel

    3 jaar geleden
    Enkele weken terug heeft de regering op tv beloofd dat er geen problemen zouden zijn met de naalden . Nu beweerd men tekort te hebben aan naalden . Waar is de regering mee bezig (zakvullen en de kleine man laten betalen ) of wat .
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    'Waarschijnlijk'? Oei. Tegen dat ik aan de beurt ben, is het waarschijnlijk zodanig gemuteerd en gevarieerd, dat het waarschijnlijk niet eens meer uitmaakt of het bij plus of min 70 graden is bewaard en of het vervangen is door kraantjeswater. Vergeef me mijn gebrek aan vertrouwen. Ik heb waarschijnlijk iets te lang opgesloten gezeten in mijn kot. Dat doet echt niks voor je mentale gezondheid.
  • garnael beatreis

    3 jaar geleden
    Wellicht is geen goed nieuws maar een woord om een hoop gezever mooi in te kleden. Wellicht krijgen we allemaal een groot pensioen en wellicht word gans België Vlaams en wellicht ontploffen de kerncentrales nooit, wellicht
  • Mireille Vergauwen

    3 jaar geleden
    Dat is goed nieuws hopelijk kan de huisdokter dan het vaccin inspuiten, want niet iedereen kan zich verplaatsen.
  • Jan Baroen

    3 jaar geleden
    Woorden als waarschijnlijk en misschien worden de laatste tijd heel vaak in de media gebruikt, al heeft eigenlijk niemand hier een boodschap aan.