Politiecontrole in de Hoge Venen op 1 januari. De sneeuw lokt veel toeristen naar de regio, maar in deze coronatijden is dat niet verantwoord.
Volledig scherm
Politiecontrole in de Hoge Venen op 1 januari. De sneeuw lokt veel toeristen naar de regio, maar in deze coronatijden is dat niet verantwoord. © BELGA

Ook dit weekend geen toeristen welkom in Hoge Venen

Ook komend weekend blijven de Hoge Venen verboden voor toeristen. Dat moet vermijden dat er opnieuw massaal mensen naar de regio komen afgezakt. 

19 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    jaja, 380 inwoners per km2...dat laat zich voelen hé. Politiekers reageren daar niet op want het potentiële kiezers en belastingbetalers in goede tijden.
  • Saskia Moreels

    3 jaar geleden
    Ze nemen ons alles af het enige dat we nog mogen doen is gaan werken en belastingen betalen en meer ook niet. Het begint stilaan beu te worden gans dat Corona gedoe waar er 6000 man werkvolk loopt is dat allemaal geen probleem dat moet je mij ook niet wijsmaken hoor en dat is binnen en niet buiten .
  • Paul Detandt

    3 jaar geleden
    Dan gaan we gewoon iets verder, waar de mensen vriendelijk zijn en waar we wel geld uitgeven. Eigen schuld, dikke bult !
  • lieve vrijdaghs

    3 jaar geleden
    Gaan we tijdens de vakantiedruktes of als het té warm wordt, ook iederéén, die naar zee wil komen vanuit Wallonië tegenhouden?
  • Theo Schuermans

    3 jaar geleden
    Ze willen de sneeuw voor hen alleen, onze centen moeten ze dan ook niet hebben hé.
  1. Al 27 jaar spoelt er Lego aan, dankzij gezonken container: “Van de speelgoedhaaien is nog geen één gevonden”
    PREMIUM
    1

    Al 27 jaar spoelt er Lego aan, dankzij gezonken container: “Van de speelgoed­haai­en is nog geen één gevonden”

    Een zeldzaam LEGO-blokje in de vorm van een zwarte octopus werd onlangs op een Engels strand gevonden. Ook in Westende werd dit weekend een kleine reddingsvest van LEGO aangetroffen. Het vertrekpunt van beide blokjes: een container die maar liefst 27 jaar geleden van een schip in zee viel. Hoe komt het dat er vandaag nog steeds blokjes aanspoelen? Welke blokjes zijn er te vinden? En waarom verkopen vinders hun blokjes niet? “Dat is zo in de UK en in ons land niet anders.”
  2. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    61

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.