Jos Donvil komt aan op Neerpede.
Volledig scherm
Jos Donvil komt aan op Neerpede. © Gianni Barbieux/Photo News

Het vijfde wiel aan een wagen die stilaan goed bolt: Karel Van Eetvelt neemt ontslag als CEO bij Anderlecht, Jos Donvil volgt hem op

VoetbalJos Donvil (60), vanaf 1 april de opvolger van Karel Van Eetvelt als CEO van Anderlecht, arriveerde deze ochtend op Neerpede voor dag één in de schijnwerpers (de tweede wagen op onderstaande video). Op RSCA spreekt men van een keuze die “de efficiëntie ten goede zal komen.” 

88 reacties

  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    Anderlecht moet dringend zijn bestuur versterken, vooral in de top. Men moet een zekerheid inbouwen bij verlof of snoepreisje van het dagelijks bestuur.
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    Het was een jongensdroom, zegt hij, tafelspringer Van Eetvelt, maar die precies in een nachtmerrie veranderde... Mooiprater Karel weet ongetwijfeld nu reeds waar hij een nog hogere positie krijgt en een veelvoud van huidig loon. Veel zal hij niet moeten nadenken...
  • Gomer Hesemans

    3 jaar geleden
    De vriendendienst zit erop, VDH kan nu ook officieel zijn mandaat opnemen..
  • Francois Sals

    3 jaar geleden
    hij zal ergens een beter betaald job krijgen, dit soort mensen zitten in een clubje die elkaar beschermen , iets zoals politici ...gaan van het ene naar het andere, ook al kennen ze er niets van.
  • Steven OTTOY

    3 jaar geleden
    anderlecht is een duiventil geworden.