Voorzitter Wouter Vandenhaute gaat verder zonder zijn CEO Karel Van Eetvelt.
Volledig scherm
Voorzitter Wouter Vandenhaute gaat verder zonder zijn CEO Karel Van Eetvelt. © Photo News

Nooit rustig op Anderlecht sinds de overname van Coucke eind 2017: alle machtsverschuivingen en ontslagen

RSC AnderlechtEen zoveelste plotwending. Nadat de sportieve rol van eerst de Vanden Stocks en daarna de Verschuerens uitgedoofd werd (al vergrootte Michael Verschueren eind vorig jaar zijn aandelenpakket tot 11,6%), verlaat CEO Karel Van Eetvelt alweer de club. Nog maar eens een verschuiving sinds de overname in 2017 door Marc Coucke. Die staat definitief zijn plaats af als voorzitter aan Wouter Vandenhaute. Een chronologisch overzicht doorspekt van verschuivingen en ontslagen.

13 reacties

  • marcel cloots

    3 jaar geleden
    Er is hem wellicht wat anders beloofd
  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    Nu worden ze kampioen met 20 punten voorsprong .
  • Jacques Leonard

    4 jaar geleden
    Ga terug naar KVO, meneer Marc Coucke, daar had u echte vrienden. Bij RSCA was u enkel welkom om uw geld. Doe je oude vrienden terug een plezier en keer terug. De club van uw hart, je zong er met de supporters. Iedereen droeg je op hun handen. Het was "uw club". Succes, maar volg uw hart. Hopelijk komt het goed met alle respect.
  • Mark Van Belleghem

    4 jaar geleden
    Als de kas leeggezogen is, verdwijnt Coucke.
  • janpiere ledure

    4 jaar geleden
    bernard deplacie Rommelen ??? Dat klopt !!!! Hoe zou dat komen. Volgens mij Is Couke ne zet aan het doen om den Anderlecht te verkopen aan èèn van die twee omdat ze ook kandidaat waren om den Anderlecht te kopen .