Onze chef voetbal over de passage van Karel Van Eetvelt bij Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de passage van Karel Van Eetvelt bij Anderlecht. © Belga/PhotoNews

Onze chef voetbal over de passage van Karel Van Eetvelt bij Anderlecht: “Hij was een witte haai zonder tanden, dan overleef je niet in de jungle die het voetbal is”

AnderlechtKarel Van Eetvelt en Anderlecht gaan uit elkaar. Na negen maanden maakte de CEO bekend te zullen opstappen bij paars-wit. Onze chef voetbal Stefan Keygnaert analyseert zijn passage. “Naar verluidt wil Van Eetvelt zijn vriendschap met Vandenhaute ook nu niet op het spel zetten. Dat typeert hem.”

25 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Als vroegere topman van Unizo zou vaneetveld het niet gepikt hebben dat iemand een ontslagpremie krijgt als hij zelf opstapt, maar nu hij zelf zijn zakken kan vullen zijn zijn vroegere bezwaren geen probleem om een afscheidspremie op te strijken. In Vlaanderen noemen we zo iemand “een trekzak”
  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    Verschueren degraderen tot een meelopertje was wel zijn manoeuvre, en dat heeft Anderlecht behoed voor het verval en veel geld opgebracht. Die zijn Mercedes G Klasse heeft hij niet kunnen afnemen.
  • andre govaert

    3 jaar geleden
    De kapitein verlaat het zinkende schip.
  • Marc Werbrouck

    3 jaar geleden
    Er is een immens verschil tussen een supporter van een club en iemand CEO van diezelfde ploeg maken. En zeker als die ploeg verzinkt onder de schulden. CD&V zal hem nu terug een vaste functie aanbieden waardoor hij verder supporter van Anderlecht (?) blijft.
  • glenn wouters

    3 jaar geleden
    Van al het geld die stropdaassen kosten had Anderlecht gemakkelijk 2 heel goede spelers kunnen kopen. Een match winnen doe je op het veld, niet achter een bureau.