De release van 'Wonder Woman' is nog maar eens uitgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
De release van 'Wonder Woman' is nog maar eens uitgesteld. © RV

“Met wat geluk kunnen we deze zomer naar de cinema”: deze films staan op de planning, maar gevaar voor bioscopen dreigt uit andere hoek

FilmHet rampzalige 2020 is voorbij, maar ook filmjaar 2021 tekent zich voorlopig erg onduidelijk af. Van James Bond is nog geen spoor, Wonder Woman moet langer op stal blijven, de 'Zillion'-film met Matteo Simoni is al uitgesteld tot 2022. Welke films zullen we dan wél onder ogen krijgen, en waar en wanneer? "Ik vermoed toch wel deze zomer", stelt viroloog Mark Van Ranst gerust. Al zou het dan voor de bioscopen al te laat kunnen zijn.

5 reacties

  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Krant lezen is meer dan genoeg.. real crime... ik heb geen film nodig
  • Luc Wulteputte

    3 jaar geleden
    Die hoge toegangsprijzen hebben ook te maken met het feit dat vele van de blockbusters schandalig hoge productiekosten hebben.
  • Hans de keizer

    3 jaar geleden
    Breng ze uit op 4K streaming, en vraag er een halve prijs voor van een bioscoop ticketje. Of stuur een bioscoop pakketje op "voor de service die je normaal betaalt". De meeste bioscoopgangers zitten nu toch thuis op een uitkering.
  • Ken Verbruggen

    3 jaar geleden
    Bioscopen mogen ze voor mijn part aan banden leggen. Veel te duur voor wat het is. Een filmavondje met een gezin van 4 kost al gauw 80 euro (versnaperingen incl). Dat is gewoonweg degoutant ! Ik wil max 5 euro voor een filmticket betalen, en democratische prijzen op versnaperingen. De prijzen die nu gehanteerd worden zijn enkel bereikbaar voor de bovenlaag van de bevolking... de goedverdieners, niet voor een doorsnee gezin !
  • Jan Depoortere

    3 jaar geleden
    Gaan jullie Marc van Ranst ook vragen om de stand van de planeten te voorspellen? Juist zoals een mondmasker niet nodig was. Vrij accurate voorspelling, niet?