Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters

Greet De Keyser: “Dit voelt nog steeds als een land onder bedreiging. Het gevaar is nog niet voorbij”

“Wat gebeurde in de hoofdstad van de VS heeft geen voorgaande. President Trump die een menigte van vele tienduizenden van zijn aanhangers aanzette tot wat 2 uur later de bestorming van het Congres werd. Nooit in mijn loopbaan als journalist (die 32 jaar lang is) ben ik zo boos geweest als vandaag. Boos op de president na zijn onwaarschijnlijk schofterig optreden”, schrijft onze VS-correspondente Greet De Keyser.

26 reacties

  • Lydia Appelmans

    3 jaar geleden
    Wees maar gerust dat het niet voorbij is. The storm is upon us.
  • Daniel GORIS

    3 jaar geleden
    Waar geeen verstand is is geen rede. Schizofrenie kan een excuus zijn, maar dan hebben zijn mede-regeerders evenveel schuld. In plaats van hem fanatiek te blijven steunen hadden ze hem de weg moeten wijzen. Ze hebben 4 jaar de tijd gehad .
  • marc rooms

    3 jaar geleden
    Heel onpartijdig kan je g de keyser ook niet noemen maar dit is er inderdaad over. Al kennen wij vlamingen het onbegrip van de trump aanhang goed. Wij Vlamingen worden nu ook gegijzeld door de zoveelste links waals gedomineerde regering als je dat samenraapsel zo mag noemen. Onze keuze was het zeker niet.
  • Kees Huls

    3 jaar geleden
    @johanneke li. In een land waar maar twee partijen zijn zullen verkiezingsuitslagen altijd vrij dicht bij elkaar liggen, kijk maar naar eerdere verkiezingen. Maar als de verliezer met een overwegend niet zo heel intelligente achterban maandenlang blijft roepen dat er gefraudeerd is, maar dat in meer dan 60 pogingen bij rechtbanken dat niet bewezen krijgt is het onverantwoord om mensen al wekenlang naar Washington te brullen om een nooit geziene demonstratie te houden.
  • Bart De Brandt

    3 jaar geleden
    Voor 1 keer ben ik akkoord met Greet... Far from over