RV
Volledig scherm
© RV

“Anarchie in de Verenigde Staten”: dit schrijven internationale kranten over bestorming Capitool

Over de hele wereld pakken kranten groots uit met de gewelddadige bestorming van het Capitool door aanhangers van aftredend president Donald Trump. Een overzicht van de opvallendste koppen.

20 reacties

  • Luc Cools

    3 jaar geleden
    Mocht Trump nog niet zeker zijn dat hij door zijn daden van de voorbije 4 jaar in de geschiedenisboeken terecht zou komen, dan is er sinds 6/1/2021 geen twijfel meer mogelijk! Toch één realisatie op zijn naam waarin zijn voorgangers niet in geslaagd zijn.
  • P Van Haute

    3 jaar geleden
    De journalisten ter plaatsen spreken consequent van rioters, niet van betogers en op een bepaald moment komt een trump fan naar de een journalist (zonder geweld) we are not rioters we are patriots als hij een echte patriots is was hij daar niet. Dit is een blamage aan de democratie in Amerika en het is nog niet gedaan.
  • Samir Zekhnini

    3 jaar geleden
    Alé, nu is’t den tour van de media om coupable te zijn. Iedereen heeft, denk en hoop ik, verstand in zijne kop om voor zichzelf ethisch na te denken... Politiek in-over-onder of zijwaarts correct. Met mekander leven zou al n’en hele progressie zijn ongeacht politieke idealen.
  • ivan chtuka

    3 jaar geleden
    Die doden heeft trump op zijn geweten .Hij is rechtstreeks mededader
  • Linda Van De Velde

    3 jaar geleden
    de machtsgeilheid van Trump is niet te stoppen ,zou men nu eindelijk die beerput is openen?