Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Van ‘apocalypsing’ tot ‘tindermoeheid’: zo gaan we daten in 2021 volgens relatietherapeut Chloé De Bie. “We worden steeds vrijer in de liefde”

Cupido heeft er een zwaar jaar opzitten. Door corona leek het voor veel singles moeilijker dan ooit om nieuwe mensen te ontmoeten en flirten gebeurde vooral online. Probeer dan maar eens raak te schieten als engeltje van de liefde. Het staat dan ook vast dat ons datingleven er in 2021 anders zal uitzien. Van skypedaten tot seksbuddy’s: klinisch psycholoog, seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie somt op wat de grootste trends zijn. 

7 reacties

  • Tina Colpaert

    3 jaar geleden
    ik zoek al 15j gewoon iemand om leuke toffe dingen mee te doen reizen iets eten sex etc geen gezaag of dagelijkse sleur elk in zijn eigen huis...maar wat zoeken ze tegenwoordig n mama voor op hun kinderen te passen of iemand om snel mee samen te wonen omdat ze geen geld hebben!
  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Heb dit nooit begrepen,kozen uit een catalogus??zo wanhopig?ben liever alleen dan dit ,zou nooit zoeken het is spontaan of niet
  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Mensen zijn dom en naïef geworden. Ze willen enkel seks en staan te blijten als ze na X aantal maand merken dat ze niet bij elkaar passen. Alles moet ook rap rap gaan, als men dit een relatie noemt? Blij dat ik single ben en geen last heb van al die sneltreinen.
  • Maaike Vindevogel

    3 jaar geleden
    Overhaasten van de relatie is niets nieuws. Iemand leren kennen en verliefd worden is van de oude stempel. Is van de eerste Date all the way of ze beginnen er niet aan. Niets voor mij, leer mijn juiste wel zo kennen zonder dat geforceerd gedoe.
  • Marc

    3 jaar geleden
    Het digitale dating zit zeker in de lift. Dat valt niet te ontkennen. Maar of we nu vrijer zijn geworden, daar heb ik dik mijn twijfels. Preutser en heimelijker dat wel.