Jacques Vermeire en Julie Vermeire
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Vermeire en Julie Vermeire © Kristof Ghyselinck

Jacques Vermeire interviewt zijn dochter, rijzende ster Julie: “Zij krijgt nu de kansen waar ik 39 jaar op moest wachten”

ShowbizzAls alles goed gaat, zal Julie Vermeire (22) dit jaar haar eerste eigen stappen op tv zetten. Op de voorste rij om haar te steunen zit papa Jacques (69). Een meer ervaren gids kon ze zich niet dromen, nu hij zelf in de herfst van zijn carrière is aanbeland. Hij kent de glamour én de valkuilen van een leven in de spotlights. Of Julie er klaar voor is, dat vraagt hij haar zelf in dit unieke interview. “Mijn dochter en ik, wij zijn echte vrienden”, klinkt het ontroerd.

5 reacties

  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Het is altijd een voordeel als 1 van je ouders in de dezelfde stiel zit/ zat. Maar men moet nog steeds werken en gemotiveerd zijn om dit vol te houden. Dus ja het is een voordeel dat haar vader ook bekend is, maar zij werkt er zelf ook kei hard voor. Dus het is haar gegunt.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Hoop ze een even harde werker wordt als haar vader.
  • Jean Jaques d’Ardennes

    3 jaar geleden
    Ben benieuwd wat ze te bieden heeft.
  • Luc Van Hauwermeiren

    3 jaar geleden
    Ongeacht dat ze een lief en mooi meisje is, allicht met talent,zitten we nu echt te wachten op de zoontjes en dochtertjes van bv s.Binnenkort de clousautjes de leyers deRetsins enzo... Graag eens iet anders aub.
  • guido Gottmann

    3 jaar geleden
    Zij krijgt kansen omdat ze de dochter is, of wat had je gedacht?