Lamkel Zé.
Volledig scherm
PREMIUM
Lamkel Zé. © Photo News

“Een achttienkaraatsnummertje oplichterij”: Hugo Camps keek verbijsterd naar excuses van Lamkel Zé, maar laakt ook laksheid van Antwerp

AntwerpOok Hugo Camps volgt aandachtig de (zoveelste) hetze rond Lamkel Zé. “Zijn gedrag grenst aan zwakzinnigheid.” Maar onze columnist wijst ook met de vinger naar het Antwerpse bestuur. “Het blijft halfslachtig rond de pot draaien in de hoop er nog een slaatje uit te slaan.” 

7 reacties

  • André Lambrechts

    3 jaar geleden
    Mijnheer Camps, Antwerp heeft meer dan eens zijn goede wil getoond door hem iedere keer weer een kans te geven, en op den duur wordt je dat wel beu, als de Ze zich professioneel had blijven gedragen mét prestaties had hij nu wel een mooie transfer kunnen krijgen, hij en hij alleen is de schuldige van de huidige situatie.
  • Hilde

    3 jaar geleden
    Die krijgt politiebescherming voor iets dat hij zelf uitgelokt heeft, begrijpen wie begrijpe kan.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    Arogante persoon die ze mogen opladen en in een andere kompetitie dumpen.
  • Johan De Witte

    3 jaar geleden
    Blijft toch een goede voetballer. Wat indien er binnen enkele dagen/weken gekwetste of geschorste spelers zijn en ook nog een aantal wegens corona in quarantaine moeten? Hij zal dan rap terug op 't veld staan, want bij onze zomeraankopen / reserven is 't ook gene vette.
  • guido verlinden

    3 jaar geleden
    Van mij mag hij uit het land gezet worden.