Onuachu en Bongonda.
Volledig scherm
Onuachu en Bongonda. © Instagram Onuachu en Belga

Bongonda en Onuachu leggen ruzie bij: “Broers discussiëren soms”

Jupiler Pro LeaguePaul Onuachu en Théo Bongonda hebben hun ruzie na het penaltyincident bijgelegd. “Ik zal blijven vechten voor hem en het team. Broers discussiëren soms”, schreef Bongonda op Instagram. Onuachu antwoordde positief op de virtuele verzoening. Het duo van Racing Genk ging gisteren in de clinch toen Bongonda de bal opeiste bij een strafschop.

8 reacties

  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    Wat een egoist is Onuachu, voetbal is een ploegspel met elf spelers, beide strafschoppen werden begaan op Bongonda, en daarvan kon Onuachu de eerste nemen en scoren, bij de tweede zou het fair geweest zijn deze te laten nemen door Bongonda, de stand was toen al 1-3. Het is makkelijk topscorer te worden zoals Onuachu, van de 18 goals zijn er 5 penaltys bij. En Kjell Doms, dan is het makkelijk om een hattrick te scoren, is voor mij geen hattrick.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Het kan de afspraak zijn dat bij een 2de strafschop iemand anders dan de 1ste trapt. Dat is niet uitzonderlijk en zelfs aangewezen, zeker bij een geruststellende voorsprong. De zaak vooral niet opblazen maar gewoon duidelijke afspraken maken.
  • Robert Geysels

    3 jaar geleden
    Patrick de bock. De trainer heeft bepaald dat Unuachu de vaste strafschop nemer is. Wat begrijpt Bongonda niet? Een serieuze boete geven is hier de enige juiste sanctie.
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Bongonda heeft talent maar een foute mentaliteit, 2 goeie matchen en ziet zichzelf als rode duivel en een toptransfer versieren, die gaat er nooit komen
  • Casto Giuseppe

    3 jaar geleden
    Weet niet of Bongonda dat zal vergeten nu zal hij minder zijn bal gaan spelen aan unuachu